Sanal ortamda Hendeklileri buluşturmak üzere önceki yıl bir sosyal paylaşım sitesinde kurulan '' HENDEKLİLER ( bakale kuzum nerlerdesiniz ) '' grubunun 3. buluşması 27 Mayıs 2012 tarihinde Hendek'te gerçekleşecek.

Grubun ilk buluşması geçtiğimiz Eylül ayında Hendek' te Uludere'de gerçekleşmişti. Daha sonra Aralık ayında Körfez buluşmasıyla ikinci kez İzmit ( Körfez )'te bir araya gelen grup daha önceki buluşmalardan farklı olarak bu kez bir piknikte bir araya geliyor. 

Grubun bu buluşmasına yurtiçinden gelecek Hendeklilerin yanı sıra, yurt dışından da katılacak Hendekliler olduğu bildiriliyor.

Grubun kurucusu Melda Başçakır'ın 3. buluşmayla ilgili grup üyelerine yazdığı yazıdan bir alıntı ; Çocukluğumuzda yaptığımız pikniği yapalım demiştik onun için kilimlerinizi, minderlerinizi getirin ..Salıncağımız olacak, hamak getirmek isteyenler hamak ve hatta top, ip getirebilir ...

Müzik yapan arkadaşlarımızı eğer kendileri de arzu ederlerse enstrümanlarıyla bekliyoruz 
https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif

Kalayık Köyü üzerindeki bir koruda gerçekleşecek piknikle ilgili buluşma noktası, nasıl gidileceği ya da iletişim telefonu gibi tüm detayları aşağıdaki linkten alabilirsiniz.

http://www.facebook.com/events/334895466557384/ 
Grubun sanal ortamdaki linki ;
http://www.facebook.com/groups/Hendeklibakale/