3-4 Eylül tarihleri arasında İtalya’da yapılan Akdeniz Karate Turnuvasında, Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcularından, şampiyon olan Büşra Tosun ve 3.olan Nurcan Çiçek, Malezya’da yapılacak olan Dünya Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılmak üzere Malezya’ya gittiler.

Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Sporcuları Büşra Tosun ve Nurcan Çiçek, 13 – 16 Ekim tarihleri arasında Malezya’da yapılacak olan Dünya Ümit – Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılmak üzere Malezya’ya gittiler. Büşra ve Nurcan’ı Antrenörleri ve aileleri yolcu etti. Büşra ve Nurcan Malezya’da altın madalya için mücadele edecekler. Malezya’da yapılacak olan Şampiyonaya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Milli Takım Kafile Başkanı olarak katılacak.

Bayrağımız dalgalanacak

Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularını Malezya’ya yolcu edip “ Sporcularım Malezya’da altın madalya için rakipleriyle kıyasıya mücadele edecekler. Şampiyona için Büşra ve Nurcan hazırlıklarını tamamladı. Sporcularımız Ülkemizi ve Hendek’imizi en iyi şekilde temsil edip Bayrağımızı dalgalandıracaktır. İnşallah ilçemize derece ile dönecekler “ Dedi.