İlçemiz eski esnaflarından Feyzullah Şimşir'in oğlu Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir pazar günü Bayraktepe'de misafirlerini ağırladı. Anayasa Mahkemesi, HSYK ve Yargıtay'dan hakim savcılar ile Hendek Adliyesi ve Akyazı Adliyesi'nden Başsavcı ve hakim savcılar ile mesleğe yeni başlayan Sakaryalı hakim-savcılar yemeğe iştirak etti.

Sakaryalı yargı üyeleri daha önce de böyle yemeklerde bir araya geldiler. Hendek'te ise ilk kez gerçekleştirilen bu yemeğe daha önceki yemeklere Yargıtay eski daire başkanı, Yargıtay üyeleri, Sakarya'da görev yapmış hakim-savcılar ile HSYK üyeleri katılmıştı.

Yemekte Bayraktepe'yi çok beğendiklerini ve Hendek'in bu kadar güzel yerleri olduğunu bilmediklerini belirten misafirler tekrar burada bir araya gelmek istediklerini belirtip davetten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yemeğin ardından Bayraktepe hakkında ve müze hakkında konuklara bilgi verildi.

Hendek Başsavcısı Can Bayır izinde olduğu gerekçesiyle, Cumhurbaşkanı tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine Sakarya Üniversitesi'nden atanan Prof.Dr.Engin Yıldırım'da daha önce katıldığı yemeğe mazereti nedeniyle katılamadı.