Hendek Belediyesi Karate Takımı, Antrenör Nurkan Kayacık nezaretinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Kulüplerarası Karate Takım Şampiyonasına Büyük, erkek, bayan ve genç erkek, bayan kategorilerinde katılacak.

Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük erkek takımında Volkan Karagöz, Ümit Atış, Ali İrek, Doğan Ateş ve Kerem Ali Zeren yer alırken,  Büyük bayan takımında Büşra Tosun, Nurcan Çiçek, Hümeyra Beyza Ünlüsoy ve Emine Göçlü yer alıyor.

Genç erkekler takımında, Ömer Faruk Ateş, Öner Beden, Ogün Göçlü, Abdülbaki Şahin, Yağızhan Ödemiş,  Emirhan Hane, Furkan Aydın ve Yusuf Emir Türk, genç bayan takımında Miray Turgut, İremnur Çelik, Simay Durmaz ve İrem Durmaz yer alıyor.

İddialı bir şekilde hazırlıkları tamamlayarak müsabakaları beklediklerini dile getiren Antrenör Nurkan Kayacık “Sporcularımın, hem bireysel düzenlenen şampiyonalarda, hem de takım halinde düzenlenen bu şampiyonadan başarı ile döneceklerine inanıyorum. İlimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ederek başarılarımıza bir yenisini eklemek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” Dedi.