Sosyal medya hesabından Diyarbakır Sur'da yaşamış olduğu olayı anlatan Y. D. Memleketlisi Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN'nın resmiyle ilgili yaşamış olduklarını şöyle anlattı. 
 "Ben 2014 ten beri Diyarbakır'da görev yapıyorum.. Sur operasyonunda halen görevime devam etmekteyim .. Demem o ki 2014 ten beri Diyarbakır'da sivillerle yaptığım sohbet muhabbet gereği Sakarya / Hendek'li olduğum duydukları sırada bana hemen ooo Cennet Mekan Ali Gaffar OKKAN Abimizi ne kadar çok sevdiklerini ve her dükkanda onun resmi olduğunu söylüyorlar gözümün içine baka baka yalan söylüyorlar..

2014 ten beri ilk defa bir dükkanda cennet mekan Ali Gaffar abimin fotoğrafını yağmalanmış bir fotoğrafçı dükkanında gördüm ve aynı dükkanda Terör Örgütü PKK mensuplarının (** ** *** kurularının) fotoğraflarıda vardı.. Benim gönlüm el vermedi ve fotoğrafı o dükkandan aldım... 

Bunlar yüze gülen şerefsiz kansızlar ben abimizin fotosunu tek çektim..şerefsizin resimlerini değerli abimiz ile aynı kareye koymak bana yakışmaz.. PÖH'ten abilerimiz yaktı.. 

Demem o ALLAH c.c bize KAHHAR ismi ile yardım eğlesin silelim süpürelim aleme ibret olsun herkez haddini bilsin..."

şeklinde yayınlamış olduğu anlam dolu mesaj böyleydi.

 Jandarma Özel Harekatcı   Y. D. Tüm Hendeklilere Diyarbakır Sur'dan selam gönderdi

HENDEK'DEN SELAM OLSUN ALLAH YARDIMCINIZ olsun....