“Hendek’in önünü kimse kesemez”

Hendek Belediye başkanı Ali İnci, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İnci, Bayraktepe Mahallesi sakinlerini ağırladığı toplantıda Hendek’in altın çağını yaşadığını söyledi.

İnci, Hendek Gençlik Merkezi Tesislerinde Bayraktepe mahallesi muhtar, muhtar adayları ve mahalle sakinlerini ağırladı. Yenilen yemeğin ardından AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür etti ve ; “Ali başkanımızın gerek Hendek gerekse Bayraktepe mahallesine yaptığı hizmetler inkar edilemez küçük görülemez. Siz diğer siyasi parti adaylarının kötüleme söylemlerine değil açıkladığı projelerine bakın” diyerek rakiplerinin hala vatandaşa proje açıklayamadıklarını söyledi. Önümüzdeki seçimlerin önemine dikkat çeken Sofu, “Bu seçimlerde hem ülkemizin geleceği hem de Hendek’in geleceği adına bizlere destek vermenizi bekliyoruz” diye konuştu.

Demiryolu hattı

Yeni başkanlık döneminde ilk hedefinin Doğu Marmara Üniversitesi’nin Hendek’te kurulması için yer tahsisini hazırladıklarını ve proje aşamasında olduğunu söyleyen Başkan İnci, Hendek-Arifiye arasına demiryolu projesinin müjdesini verdi. Projenin detaylarına değinen İnci; “ Projemizde Hendek 2.OSB ile Arifiye arasında döşenecek olan demiryolu hattı ile sanayicimizin rekabet gücü daha da artacaktır. Hendek ‘in geleceği çok parlak, gelin bu ışığı karartmayalım” diyerek destek istedi. Rasimpaşa mahallesinde Hendek’in ihtiyacına yönelik yeni bir terminal binası yaptıklarını ifade eden İnci; çok amaçlı hizmet verecek terminal binamız 3 kat üzerinedir. İkinci kat düğün salonu olarak hizmet verirken üst kat kafeterya ve sosyal projelere hizmet verecek” dedi.

Ayrım yapmadım yapmam da

Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadıklarını söyleyen Başkan İnci, “Ben ilçemizde yaşayan her vatandaşıma etnik kökenine bakmaksızın hizmet ettim. Hepimiz kardeşiz. Türkiye mozaiğini görmek isteyen Hendek’e baksın. Hendek, insanların yıllardır kardeşlik içerisinde yaşayan bir şehirdir. Kötü söz sahibinindir, kötü sözü dillendirenler utansın. İlçemiz, altın çağını yaşıyor. Ülkemiz altın çağını yaşıyor. Bu güzelliği kimsenin karalamaya hakkı yok”diye konuştu.