Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin 2009 seçim beyannamesinde söz vermiş olduğu projeler tek tek hayata geçiyor.

7’den 70’e ilgi

Hendek Belediyesi tarafından yapılan Hendek Geçlik Merkezi de hizmete girdiği günden beri gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Gençlik Merkezi’nde bulunan kapalı yüzme havuzu, bowling salonu, kafeterya,  3D sinema salonu ve çocuk eğlence dünyası, gençlerin ve çocukların güzel vakit geçirdikleri mekan haline geldi. Gençler spora ilgi gösterirken, bayanlar da havuza girip, hamam ve sauna keyfini yaşıyorlar. Kapalı Yüzme Havuzu da 7’den 70’e vatandaşların ilgi odağı olup, dört mevsim vatandaşlara yüzme keyfi yaşatılıyor.Yüzme havuzuna özellikle bayanların yoğun talebi nedeniyle pazartesi ve perşembe günleri bayanlara özel olup hafta içi hergün hizmet verilmektedir.

Hendek’te eğitim gören üniversite öğrencileri HGM’de bir araya gelip, bowling, masa tenisi ve bilardo oynayarak hoş vakit geçiriyorlar. 

Gençlik Merkezi’nde 3D sinema kalitesiyle sinemaseverler de yoğun ilgi gösteriyor. Anneler çocuklarını, çocuk eğlence dünyasına bırakıp, eşsiz manzarasıyla teras kafede çay ve kahvelerini yudumlayıp sohbet etme imkanı buluyorlar. 

Kaliteli hizmet

Başkan İnci, amaçlarının halka daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek “ Tesisimizde sportif faaliyetlerin yanı sıra, çocuk eğlence dünyası, teras kat kafeterya ve 3D sinema salonumuz da bulunmaktadır. Profesyonel ekibimizle halkımıza en iyi hizmeti sunuyoruz. Hizmetlerimizi yaparken gelecek nesillere güzel bir eser bırakma gayretiyle çalışıyoruz. Gençlerimiz için boş vakitlerini geçirecekleri güzel bir tesis yaptık. Genliğin kalbi HGM de atıyor.“ Dedi.