İnci, Hendekli seçmenin laf ebeliğine değil icraata önem verdiğini söyledi. Particilik yapmadık Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Hendek İlçe teşkilatı, Hendek Gençlik Merkezi’nde Dikmenlileri ağırladı. Hendek’te 15 yılda yapılan çalışmaları anlatan Başkan İnci, Hendeklilerin çalışmayı takdir ettiklerini ve bunu da 3 dönem sandıkta gösterdiklerini söyledi. Hiçbir zaman particilik yapmadığını söyleyen Başkan İnci, bu seçimin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Hendek’te her yer gelişti

Hendek’te her noktayı geliştirdiklerine dikkat çeken İnci, “Sizlerin desteğiyle güçlü bir şekilde göreve geldik ve hızlı bir şekilde hizmetlere başladık. Bu şehri, sizlerin de desteğiyle baştan aşağı yeniledik. Yüzlerce projeyi bu döneme sıkıştırdık. Biz laf üretmeyiz icraat üretiriz. Hendeklilerin muhalefetin laf ebeliğine karnı tok.” dedi. İnci, Uludere’den üniversiteye, sağlıktan spora, kanalizasyondan doğalgaza kadar her alanda hizmet yaptıklarını ifade eden İnci, sadece mahalle mahalle değil, Hendek’in her noktasında birçok hizmete imza attıklarını belirtti.

Pakistan’da Hendek mahallesi

İnci, Türkiye’nin dünyada en çok yardım yapan ülkeler arasında yer aldığını belirterek, “10 yıl önce başkalarına el açarken, bugün en çok yardım yapan ülke konumundayız. Hendek, olarak Pakistan’da Hendek Mahallesi oluşturduk. Hendeklilerin yardım eli Somali, Suriye, Özbekistan, Van, Rize Güneysu, Afyon, Diyarbakır’a kadar uzandı. Hepinize çok teşekkür ediyorum ” dedi.

HGM’Yİ anlattı

İstikrarın sürmesi için 30 Mart yerel seçimlerinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan İnci, milletten aldıkları güç ve destekle hizmetlere devam edeceklerini söyledi. İnci, Dikmenliler’e Hendek Gençlik Merkezi’ni gezdirerek, tesis hakkında bilgi verdi. İnci, tüm köyleri Hendek Gençlik Merkezi’nde ağırlayacaklarını söyledi.