SANKO Hendek’te yeni yatırıma hazırlanıyor SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin konuğu oldu.

Programları nedeniyle Sakarya’da bulunan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyarette bulundu. Başkan İnci, Konukoğlu’nu Hendek Gençlik Merkezi’nde karşıladı. Başkan İnci ve Konukoğlu bir süre sohbet etti.

Hendek’in Fahri Hemşehrisi olan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu daha önce Hendek’e Dünya’nın en büyük klima üretim fabrikasını kurarak ilçeye büyük istihdam sağlamıştı. SANKO Hendek’e yeni yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Yeni bir yatırım

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu “ Hendek’e ziyarete geldik ve Başkan Ali İnci ile gelecekteki yatırımlarla ilgili de sohbet ediyoruz. Zaten bizi buraya getiren başkanımdır. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisinin bu çalışkanlığından dolayı burada ileride yine bir yatırım daha düşünüyoruz . Dünya’nın en büyük klima fabrikasını biz Hendek’te kurduk. Şimdi Daikin oldu. Türkiye’nin bütün üretimi, güneydoğu ve Ortadoğu dahil, tüm Avrupa’ya Hendek’ten yapılıyor “ Dedi.

Gaziantep’ten sonra Hendek gelir

Başkan Ali İnci “ Abdulkadir bey bizim ağamızdır. Abdulkadir Konukoğlu Türkiye’nin ağası ama, Hendek’te Türkiye’nin farklı bir şehridir. Böylelikle Gaziantep’ten sonra Hendek gelir. Hendek’in fahri hemşehrisidir. Biz ağamızın arkasındayız. Bugün ziyarete geldi çok memnun oldum ziyaretinden dolayı, yatım yapması durumunda her zaman kendilerine destek vermeye hazırız” Dedi.

Başkan İnci ve Konukoğlu, Halk Eğitim Merkezi tarafından Hendek Gençlik Merkezi’nde açılan resim ve naht sergisini gezdi. Daha sonra Başkan İnci, Konukoğlu’na, çay rekreasyon çalışmasını ve inşaatı devam eden Rasim Paşa Merkez Cami’yi gezdirdi.