Hendek Karateden üzücü haber Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Büşra Tosun ve Nurcan Çiçek Balkan Şampiyonası’na katılamıyor.

A Milli Takım Kampı’nda olan Büşra Tosun’un, İslam Oyunlarına katılacak olması,Nurcan Çiçek’in ise sakatlık sonrası tedavisinin 6 hafta sürecek olması nedeniyle, 27-31 Mart tarihleri arasında Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılamayacaklar.

Karate İl Temsilcisi Aykut Duman sporcularının Balkan Şampiyonasına katılamayacak olmalarından dolayı üzüntü yaşadıklarını belirterek “ Mutlak başarı beklediğimiz iki sporcularımızın çeşitli nedenlerden ötürü Balkan Şampiyonasına katılamayacak olmaları bizleri üzdü. Nurcan’ın tedavisinin kısa sürede daha iyi bir duruma gelmesi ile birlikte Avrupa ve Dünya’ya yelken açarak başarı elde edeceğine inancımız tamdır. İslam Oyunlarına katılacak olan Büşra Tosun’un ise A Milli Takımımızı ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor başarılar diliyorum.

Antrenör Nurkan Kayacık “ Sporcularımız Balkan Şampiyonası’na katılamayacaklar. Sporcularımızın şampiyonalarda başarılar almaları bizleri mutlu ediyor. Şu an Nurcan’ın sakatlığı nedeniyle bir süre tedavisi sürecek. Büşkra ise A Milli Takımımız ile birlikte İslam Oyunları’na katılacak. İnşallah daha sonraki şampiyonalara yine Hendekli sporcularımız damga vuracak “ Dedi.