365 gün hizmet

365 büyülü sayfa

365 sayfadan oluşan belediye takvimi

Hendek Belediyesi 2013 yılı takvimini dağıtmaya başladı. Bu yıl farklı bir uygulama yapan Hendek Belediyesi, 365 yapraktan oluşan takvimin her bir sayfasına Hendek’te gerçekleştirdiği bir hizmeti koydu ve “365 gün hizmet” sloganıyla takvimlerini dağıtmaya başladı.

Hendek Belediyesi, yaptığı çalışmaları 2013 yılı takviminde 365 günün her sayfasında kullanarak çok farklı bir çalışmaya imza attı. Hendek’te mahallelere ve köylere takvimlerini dağıtan Hendek Belediyesi’nin çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni kazandı. 

Herkesin kendinden, mahallesinden veya çevresinden bir şeyler bulduğu takvimi gören vatandaşlar, “İnsan, bu sayfaları yırtmaya kıyamaz. Saklanacak bir takvim, takvimi yırtıp atma dönemi bitti. “diyerek Hendek Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de 365 sayfa da yaptıkları hizmetleri Hendeklilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Biz 14 yıldır halkımızın her şeyin en güzeline layık olduklarını düşünerek çalışıyoruz. Hedefimiz halkımıza 5 yıldızlı hizmet sunmak, kaliteyi her gün arttırmak. Hendek’teki çalışmalar takvim yapraklarıyla hayat buldu. Geçmişin ve bugünün ışıltısı 2013’te Hendek’le buluştu.”dedi.