Bulvar trafiğe açıldı Hendek Belediyesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı’nın karşı yakasında bulunan Şehit Pilot Ahmet Ersoy Caddesi'nin devamında 20 metrelik yeni bulvar trafiğe açıldı.

Selman Dede-Cezaevi yol ayrımından sonraki Yeşiller Mahallesi'nden Yazlık Mahallesi istikametinde bulunan yeni bulvar açmak için başlatılan yol çalışması tamamlandı. Asfalt çalışmasının bitmesi ve trafik yol çizgilerinin de çekilmesiyle bulvar trafiğe açıldı. Çalışmanın tamamlanmasıyla geniş bir bulvar olan yolda, elektrik ve telefon kabloları da yer altına alınarak, bisiklet yolu yapıldı.

Bulvar vatandaşın hizmetinde

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yapılan çalışıma sonucu Hendek’te güzel bir bulvar daha olduğunu belirterek " Trafiğe açılan bulvarımız çok geniş ve güzel oldu. Bulvarımızda tüm altyapı, bisiklet yolu, tretuvar çalışmaları, elektrik ile telefon kablolarının yer altına alınması ve son olarak asfalt yapılmasıyla ilçemize geniş bir bulvar daha kazandırdık. Yoğun bir çalışmayla kısa sürede bulvarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk.Yapılan çalışmadan mahalle sakinleri de memnun kaldılar. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Yeni yolumuz halkımıza hayırlı olsun " Dedi.