Hendek Belediyesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı’nın karşı yakasında bulunan Şehit Pilot Ahmet Ersoy Caddesi'nin devamında 20 metrelik yeni bulvar çalışmasında asfalt atılmaya başlandı. 

Selman Dede-Cezaevi yol ayrımından sonraki Yeşiller Mahallesi'nden Yazlık Mahallesi istikametinde bulunan yeni bulvar açmak için başlatılan yol çalışmalarında bordürler ve kaldırım taşlarının döşenmesi tamamlanıp, elektrik ve telefon kabloları da yer altına alınarak, bisiklet yolu da tamamlandı. Yapılan çalışmaların ardından Hendek Belediyesi ekipleri asfalt çalışmasına başladı.

Kısa sürede yol hizmete açılacak

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci çalışmaların büyük bir hızla tamamlandığını belirterek " Yeni açılan yolumuzda tüm altyapı, bisiklet yolu, tretuvar çalışmaları tamamlandı ve elektrik ile telefon kabloları da yer altına alınarak kötü görünümü ortadan kaldırdık. Şimdi de ekiplerimiz yolda asfalt çalışmasına başladılar. En kısa sürede yolu hizmete açacağız. Çalışmalarımızı yaparken, SEDAŞ, AGDAŞ ve Telekom ekipleri ile koordineli çalışıyoruz. Ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yolumuz halkımıza hayırlı olsun " Dedi.