" Konya'da Tarım ve hayvancılık fuarına Hendek ziraat Odası çok sayıda üretici ile birlikte katıldılar, Fuarın çiftçilerimize çok fayda sağladığını ifade eden Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayrı Duran, yeniliklerin sergilendiği böyle etkinlikler sayesinde çiftçilerimiz bilinçlenmekte ve yeni ekipmanları bir arada görebilmektedirler dedi.

Fuara çiftçilerin ilgisi yoğundu. Görüşlerini aldığımız bazı çiftçiler, Hendek Ziraat Odası Tarafından gerçekleştirilen fuar gezileri bizleri çok memnun etmektedir. Bizlere böyle bir imkan sağladığı için emeği geçenlere teşekkür ederiz dediler,

Başkan Hayri duran yeter ki çiftçilerimize faydalı olsun çiftçilerimizin istifade edeceği her türlü faaliyette biz onların yanındayız biz çiftçilerimiz için buradayız, onlar varsa bizde varız diyerek gelecekte yapılacak olan fuarlar içinde hazır olduklarını belirtmiş oldular.

Ferizli ziraat odası konvoyu ile Düzce yakınlarında karşılaşan Hendek Ziraat odası Konvoyu, Mola yerlerinde ve yolculuk boyunca beraber hareket ettiler ve Yapılan sohbetler ile ikramlar Hendekliler ile Ferizlilerin birbirlerine daha çok kaynaştıkları, samimiyetin dostluğa dönüştüğünün acıkça görüldüğü güzel bir gezinti olmuştur denildi.


Ferizli Ziraat Odası ve Hendek Ziraat Odası Heyeti Hatıra fotoğrafı