Pazar Günü Geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında vefat eden Hendek Belediyesi Zabıta Komiseri Yusuf DOLAŞ, Hendek Belediyesi önünde tören düzenlendi.


Düzenlenen Törene 7 den yetmişe Yusuf komiseri masayı arkadaşlarından tutunda, mülki amirlere dek bir çok kurum ve kuruluşun üst düzey yöneticileri sevenleri yakınları katıldı.

Hendek Belediye başkanı Ali İNCİ şunları söyledi ; “Çok Sabırlı ve Çok Disiplinli bir arkadaşımızdı, Haklarımızı Helal ediyoruz, Çalışma Süresince Sevilen bir Arkadaşımızdır. Ahret yolunda yeniden hesap yapmamıza, günlük programımızın içersine bir köşesinde ölüm var diye yazmak zorunda oluğumuzu yeniden bir şekilde ifade etmiş oldu. Bizimde yarın bir gün ölüp yarın toprağa koyulacağımızın hesabını da yapmak zorunda olduğumuzu da görüyoruz.”dedi
Kalp krizi sonrası hayatı gözlerini yuman Yusuf DOLAŞ , 48 yaşında ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. 
Hendek Belediyesi önünde düzenlenen tören ve yapılan dualar sonrasın da  Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri ve sevdiklerinin omuzları üzerinde Hendek Yeni cami’e getirilerek burada kılınan öğlen namazı sonrasında, aile kabristanlığına defnedildi.