Hendek Yıldırım Beyazıd Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Bölgenin ihtiyacı noktasında gerekli hazırlıkları yapıyoruz. İlçe belediyemizle birlikte en doğru adımı atacağız. İnşallah Hendek ilçemiz için en güzeli olacak” derken; Püsküllü ise Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Bölgeyi incelediler

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ile birlikte ilçemizin önemli ulaşım akslarından biri olan Yıldırım Beyazıd Caddesi’nde incelemelerde bulunduk. Caddenin yenilenmesi konusunda ilçe belediyemizin bir talebi olmuştu. Bölgede yağmursuyu altyapısı ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Konuyla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gerekli zeminin oluşmasının ardından bin 700 metrelik arter için adımlarımızı atacağız” dedi.

Altyapı ve asfaltta yeni Hendek

Başkan Toçoğlu, “Hendek’te hemşehrilerimizin keyifli buluşmalarına ev sahipliği yapacak Atatürk Parkı’nı hizmete sunduk. Grup yollarında planlarımız dahilinde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşa ettiğimiz içmesuyu hattıyla Hendek’i dünya standartlarında arıtılan birinci sınıf içme suyuna kavuşturduk. 32 milyonluk altyapı çalışması gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de ilçe belediyemizle işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hendek için çalışıyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Yıldırım Beyazıd Caddesi ilçemizin önemli arterlerinden ayrıca nüfusun kalabalık olduğu mahallelerimiz bu bölgede yer alıyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte bölgenin hem altyapı hem de yol konusunda ihtiyacı olan çalışmalar için incelemeler yaptık. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Hendek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.