Yeşilyurt’ta dere tepe asfalt Hendek Belediyesi, Yeşilyurt’ta 3000 ton asfalt döktü. Hendek Belediyesi’nin Hendek’in tüm mahallerinde sürdürdüğü hummalı çalışmalardan Yeşilyurt Mahallesi’de nasibini aldı. Yeşilyurt Mahallesi’nde asfaltlanmadık sokak kalmadı. Asfalt çalışması kapsamında şu ana Yeşiyurt’ta 3000 ton asfalt döküldü. 5 km asfalt

Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri Yeşilyurt’ta asfalt ve kilitli parke çalışmaları yaparken Yeşilyurt’ta bulunan Kurtköy Deresi kenarı yürüyüş yolu olarak düzenlenecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, daha önce belde iken mahalle olan Yeşilyurt’ta hizmetlerin noksansız bir şekilde yapıldığını belirterek, “Yeşilyurt’ta oturan vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetini göz önünde bulunduruyoruz. İlçemizin bir mahallesi olan Yeşilyurt’un hizmetlerini aksatmadan yapıyoruz.”dedi.

Kurtköy Deresi’ne düzenleme

Yeşilyurt’un ortasından geçen Kurtköy Deresi kenarına da asfalt yapan Hendek Belediyesi, dere çevresini yürüyüş yolu olarak düzenleyecek. Uludere Çayı Rekreasyon projesi ile ödül alan Hendek Belediyesi Kurtköy Deresi çevresinde de farklı bir düzenlemeye gidecek. Çocuk parkları, fitness park, futbol sahası gibi sosyal alanlar da yapılan Yeşilyurt’ta vatandaşlar yapılan hizmetlerden son derece memnunlar.