Yeni futbol sahası

HİZMETLER SÜRÜYOR
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediyesi olarak vatandaşlara hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.
Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine hizmetlerin ulaştığını belirten Başkan İrfan Püsküllü “Mahalle statüsüne alınan yeni mahallelerimize spor sahaları, park, yol gibi hizmetleri götürüyoruz. Şu anda da bunlardan birisi olan Yeşiyurt Futbol sahasındaki çalışmaları incelemek üzere buradayız. İşin tahmini yapım süresi 45 gündür” dedi.


“SPORUN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ
Sporun önemini bilen ve spora fazlasıyla yatırım yapan belediye olduklarını aktaran Püsküllü “Bu yüzden gençlerin spor yaparken aynı zamanda sosyalleşmesini sağlayacak alanların çoğaltılması gerektiğine inanıyoruz. Söz konusu çalışma ilçemize bağlı mahallerimizde yaşayan gençlerin ve çocukların sosyal ve spor faaliyetlerini gerçekleştirmesini ve geliştirmesini sağlayacak çalışmalarımızdan bir yenisi. Çocukların ve gençlerin spor aktivitelerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayacak bu yenileme ve düzenleme çalışmasının mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarla ilgili teknik bilgiler veren Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “10 bin metre kare alan yapılan futbol sahamızın kazı, dolgu ve tesviye çalışması yapıldı. Dekoratif kafes tel imalatına başlandı. Bayramdan sonra çim kaplama işlerine başlanılacak. Burada bir idari bina, bir antreman sahası, otopark,  2 adet 6 koltuklu yedek oyuncu kulübesi yapılacak” diye konuştu.