Cumartesi - Pazar ve Bu günde Hendek ilçesinin çeşitli bölgelerinde planlı bakım dolayısıyla elektrik kesintileri yaşandı. Hendek Yeşiller Mahallesinde Hizmet veren firma sahipleri hafta içi özellikle akşam saatlerinde yaşanan elektrik kesintilerinin, gerek  kullanılmakta olan cihazlara çok zarar verdiğini dile getirdiler.

2012 yılına gelmemize rağmen elektriik sorunlarıyla uraşıldığı ilçemizde her yıl kış öncesinde planlı bakım yapılmasına rağmen, kış aylarında elektrik kesintileri, ilçe esnafını adeta bezdirmekte olduğu şüphesizdir. 

Yaşanan Kesintilerinin gerek kullanılmakta olan elektronik çihazlara, zararıda cabasıdır, Kesintilerin minimuma indirilerek daha planlı yapılması gerekmektedir. 

Bu konuda vatandaşların elektirik kurumuna yapmış oldukları dilekçeler yanıtsız kalırken, bölgelerde yapılması beklenen iyileştirmelerinde yapılmadı öğrenildi. 

Umarız bu kış hendek karanlığa gömülmez, Kış geçelerinde elektirik kesintilerinin yaşanmaması için çalışmaların ivedilikle sürdürülmesini isteyen ilçe esnafı, kurumun esnaflara karşı daha duyarlı olmaya davettiklerini dile getirdiler.