YENİMAHALLE ANAOKULUNDA 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Okulda düzenlen Şenlik, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İLHAN,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÇUHADAR, Milli Eğitim Şube Müdürü Bedir BAYRAM, AK PARTİ Kadın Kolları Başkanı Bedia YILKIN VE temsilcilerinin ve Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin AYGEN’ in katılımlarıyla gerçekleşti.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürünün açılış konuşması ve etkinliklerle devam etti. Etkinliklerde öğrenciler ve veliler birlikte oyunlar oynayarak hem eğlendiler hem de birlikte kaliteli zaman geçirdiler.Şenliğe katılan davetliler etkinlik sonunda okulda düzenlenen yiyecek ve içecek kermesine katıldılar.



Etkinlikte Okul Müdürü Nuriye ÜNAL, yaptığı açılış konuşmasında; “Günümüz büyükleri, sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda ve sorumluluğundadır. Bu, Ülkemize ve yarının büyükleri çocuklarımıza olan en temel görevimizdir. Çocuklar, gün sizin gününüzdür. Hepinizin bayramını en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım diyerek;  konuşmasına devam etti ve şenliğimize teşriflerinden dolayı misafirlerimize, şenliği planlamada ve gerçekleştirmede büyük emekler veren değerli öğretmenlerimize, kermes için büyük çaba gösteren okul aile birliği temsilcilerine, eğlenceli oyunlara ve kermeslerimize dahil olan velilerimize teşekkür ederiz.” diyerek konuşmasını tamamladı.