Hastaneyi gezdiler AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ile beraber 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatını gezen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “‘Hendekliler’in sağlığı her şeyden önce’ dedi.

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesini gezdi. Hendek Açmalar mevkiinde yükselen hastanenin bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Milletvekili Şaban Dişli, “TEM Otoyolu’nun kenarında yükselen hastanenin yapımı için en büyük teşekkürü Hendek Belediye Başkanı Ali İnci hak ediyor.

Hastanenin yapımı için çok uğraş verdi. Son teknoloji ile donatılacak hastanemiz, Hendek’e hayırlı olsun” dedi.

ÖRNEK ODA

Milletvekili Dişli ile birlikte hastanenin örnek odasını dolaşan Başkan İnci, “Biz,‘Hendekliler’in sağlığı her şeyden önce’ düşüncesini taşıyoruz. TEM Otoyolunun kenarında, 100 yataklı, bölgenin en donanımlı hastanesi ünvanını alacak Hendek Devlet Hastanesi’nin inşaatının her gün yükselmesi bizler için büyük gurur kaynağı. Seçim beyannamemizde yer alan bütün sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Hastanenin örnek odasını da milletvekilimiz ile beraber inceledik. İnşallah söz verilen tarihte bitirilecek.

Hastanemizin yapımında Milletvekilimiz Şaban Dişli Bey'in büyük emeği var. İlçemize yapılan bu eser için hükümetimize ve Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.