Başkan Püsküllü Müteahhitlerle Bir Araya Geldi

 HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ KONUT ÜRETMENİN MÜTEAHHİTLERİN İŞİ OLDUĞUNU BELİRTEREK, BELEDİYENİN YAPACAĞI 1000 KONUTUN DAHA ÇOK DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA HİTABET EDECEĞİNİ SÖYLEDİ. 

1000 konut dar gelirliler için

Bayraktepe Tesisleri’ndeki toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, meclis üyeleri ve müteahhitler katıldı. Toplantıda ilçenin gelişimi hakkında bilgi veren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçeye estetik bir görüntü vermedeki en büyük rolü müteahhitlerin oynadığını söyledi. Püsküllü, belediyenin yapacağı 1000 konutun daha çok dar gelirli vatandaşlara hitap ettiğini söyleyerek bununla ilgili şartların önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade etti. Başkan Püsküllü, belediyenin yapacağı konutlarla ilgili Hendekli müteahhitlerle çalışmak istediklerini de sözlerine ekledi.  Toplantı da müteahhitler çeşitli konularda görüş ve sıkıntılarını dile getirdiler.

“Güzel işler yapıyorsunuz”

Başkan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti: “İlçemizde faaliyet gösteren büyük bir azim ve çalışma var. İlçemiz konut konusunda çok iyi yerlere geliyor, çok güzel binalar yapıyorsunuz. Bu konuda hepinize teşekkür ederim. Hendek Belediyesi olarak her türlü konuda yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Yapılacak ve yapılması gerekenlerle ilgili gerek iş adamları, gerekse belediyemiz açısından bunları konuşmak, değerlendirmek, birbirimize fikir vermek, öneride bulunmak, bu konudaki ilkelerimizi belirlemek üzere siz değerli müteahhitler ile toplanmış bulunuyoruz. Belediye olarak bizim sizlerden bir takım beklentilerimiz var. İnşaat yaparken güvenlik şeridini mutlaka çekin ayrıca inşaat malzeme ve atıkları gelişi güzel inşaat çevresine atmamanızı rica ediyorum. Bu ilçe hepimizin bu ilçeye kim bir çivi çakarsa Allah ondan bin kere razı olsun. . Sizlerin de benden istekleri varsa buyurun burada hep birlikte yüz yüze konuşalım bu ilçeyi el birliği ile kalkındıralım”
















Toplantı müteahhitlerin görüşlerini bildirmeleri ve sorularıyla devam etti.