Hendek, kupalara ambargo koydu

Voleybol ve güreşte Sakarya şampiyonu olan Hendekli öğrenciler kupa sevincini, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile paylaştılar. Başkan İnci şampiyonları tebrik etti. Hendek Anadolu Lisesi bayan voleybol takımı, Sakarya Şampiyonluğu’nun ardından Kütahya’da grup şampiyonu olarak ilimize döndüler.

3 tane kupa

Güreş İl birincisi Hendek Ticaret Lisesi, yıldız kızlar voleybol il birincisi Hendek Noksel İlköğretim Okulu ve Liselerarası genç kızlar voleybol il birincisi Hendek Anadolu Lisesi sporcuları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, antrenörleri ve okul idarecileri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret ettiler. Ziyarette AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’da hazır bulundu.

Hendek, spor da marka oldu

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sporcuları ve öğretmenlerini tebrik ederken, “Hepinizi tek tek kutluyorum. İlçemiz sporda bir marka haline geldi. Güreşte, karate de, voleybolda sadece Sakarya’da değil Türkiye’de hatta güreş ve karate de Dünya’da adından söz ettiren bir ilçeyiz. Bu ilçeden her yıl ya Avrupa Şampiyonu ya Dünya Şampiyonu çıkıyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ve daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyoruz. Biz her zaman sizin yanınızdayız.”dedi.