Hendek belediye başkanı İNCİ "Doğu Marmara Üniversitesi'ni istiyoruz" dedi.

SAÜ Hendek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksel,SAÜ ve Hendek protokolüne iftar verdi.
Hendek Bayraktepe tesislerinde Hendek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr.İbrahim YÜKSEL’in verdiği  iftar yemeğine AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan,Belediye Başkanı Ali İnci,Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof.Dr. Engin YILDIRIM, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, AK Parti İlçe Başkanı Şenay SAKAL, Rektör Yardımcıları, SAÜ Daire Başkanları, Hendek MYO  Müdür Yardımcıları, Personeli ve eşler katıldı.
İftar öncesi AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve beraberindekiler sohbet etti.
 Hendek Bayraktepe’de verilen iftar bitiminde İlçede ki  çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci “Hendek ilçemiz her geçen gün daha çok gelişiyor.Gelişen İlçemizde Üniversiteye ihtiyaç vardır.Doğu Marmara Üniversitesi projemizin alt yapısı hazır.Vekillerimizin ve sizlerinde katkıları ile bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz.Burada olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Hendek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim YÜKSEL , İftar yemeğine katılan herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.
İftar sonrası Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ,iftar yemeğine katılanları Bayraktepe’yi ve Kültür evini gezdirerek bilgi verdi.