Başpınar’a sihirli el değdi!

Genişleyen sokaklar kilitli parke taşları, sıvasız konutların sıvaları ve boyasız konutların boyaları belediye ekiplerince yapılıyor.

Çay üzerinde Mahmutbey Mahallesinden Başpınar-Turanlar Köprüsü’ne kadar uzanan alanda yapılan rekreasyon çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Bölge ekonomik değer kazandı

Projenin bir bütünlük içersinde devam ettiğini açıklayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, uygulamaya konulan rekreasyon projesi sonrasında, çalışma yapılan bölgenin küçümsenemez bir şekilde değer kazandığını, bu tür yatırımların artarak devam edeceğini müjdeledi.

Vatandaşımız projemizi sahiplendi

Başpınar Mahallesi Aşıklar Köprüsü civarında proje ile entegre olarak devam eden fizik görünüşleri çevre kirliliği oluşturan konutların listesinin çıkarıldığını, sokak genişlemelerinin belediye ekiplerince yapıldığını, bahçe duvarları yıkılan konut sahiplerinin projeye paralel doğrultuda bütünlük sağlayacak bir şekilde bir örnek bahçe duvarları yapıldığını vurgulayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, vatandaşların projeye sahip çıkmalarını görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Tartan pist ve bisiklet yolları yapılacak

Çalışmaları yerinden takip eden Başkan İnci, rekreasyon çalışmaları doğrultusunda çayın her iki yakasına da tartan pistlerin inşa edileceğini, bunun yanı sıra tartan piste paralele olarak da bisiklet yollarının yapılacağını söyledi. vatandaşlarla yüz yüze geörüşen Başkan İnci, çalışan işçilere “ çalıştığınız bölgelerde genellikle yaşlı insanlarımız var. Alıngan olabilirler bunları göz önünte tutun ve isteklerini azami ölçüde yerine getirin. Yaşlısına hürmet etmeyen yaşlanınca hürmet görmez” sözünün önemine dikkat çekti.

Vatandaşımızın cebine para koyuyoruz

Proje bittiğinde bölgenin daha da çok değerleneceğini vurgulayan Başkan İnci, “Biz vatandaşın cebine bu anlamda para koyuyoruz. Tek isteğimiz yapılan hizmetleri gelecek nesillere heba olmadan taşıyabilmektir. ‘Bizler bir günü bir gününe eşit olan zarardadır’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Düsturumuz bu. Bölgedeki hummalı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yarın, bir önceki günden daha farklı olacaktır, Önceki gün burayı gören sonraki gün tanıyamamaktadır. İşte bu çalışmanın eseridir.” Diye konuştu.