Bayraktepe’de Sanat rüzgarı

Hendek Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin konuğu oldu.

Geçmişten geleceğe bakıyoruz, günümüzü bilinçli yaşıyoruz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu’nu Bayraktepe’de kahvaltıda ağırladı.Başkan İnci, misafirlerini Bayraktepe hakkında bilgilendirerek “Burası benim ilk toplantı yaptığım yer olduğu için çok önemli ve değerli bir yer. Bayraktepe bir tarih tepesidir. Burada çocuklarımız tarihlerini öğrenip, geçmişine sahip çıkıyorlar. Bayraktepe’de, Cumhurbaşkanlığı forsunda bulunan onaltı Türk Devleti’nin bayrakları, tarihçeleri ve rölyefleri bulunuyor. Geçmişten geleceğe bakıyoruz, günümüzü bilinçli yaşıyoruz “ Dedi.

Biz kendimizle yarışıyoruz

Başkan İnci, Türk Sanat Müziği Korosunu çalışmalarından dolayı tebrik ederek “ İlçemizde düzenlemiş olduğunuz konserler ve birlikteliğiniz çok güzel. Hendek’i Dünyada iyi bir yere getirmek hepimizin hedefi olmalı. Bir ses olarak, bir birlik olarak bir yerinden tutmuşsunuz, Hendek’in gelişimi ile alakalı, bu Türkiye’nin birçok ilçesinde yok. Hendek’te sizlerle var olduğumuzu belirtiyor, teşekkür ediyorum. Biz Dünyadaki diğer belediyelerle veya Türkiye’de ki belediyelerle asla yarışmıyoruz. Biz kendimizle yarışıyoruz. Birlikte şarkılar türküler söyleyebilmemiz, birlikte aynı yemeklerden yiyebilen olmamız, dostluk ve arkadaşlık yapıp ticaret yapmak birlikte bunu yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ Diyerek misafirlerine Bayraktepe’yi gezdirdi.

Kahvaltı sonrası Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinlerinden Oktay Selamet ( Harbiyeli ) isimli vatandaş, çok küçük yaşta babasının kendisine hediye ettiği tabloyu Hendek Kültürevi’ne hediye etti.