Babaoğlu her gittiği yerde miting coşkusu ile karşılanıyor.

Hendek Turanlar Mahallesinde yüzlerce vatandaş tarafından büyük coşku ile karşılanan MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Roman vatandaşlarımıza hak ettiği yaşantıyı sağlayacağız” dedi.

Turanlar mahallesinde Miting coşkusu ile karşılanan Babaoğlu “Sizlerin buradaki yaşam koşullarınızı daha güzel seviyelere getirerek hak ettiğiniz yaşantıyı sağlayacağız. Burada yaşayan vatandaşlarımıza iş imkanları sağlayarak evlerinin geçimini rahatlıkla sağlayabilecekler. İlçe merkezimizde hangi hizmeti veriyorsak buraya da aynı hizmeti vereceğiz. İkinci sınıf vatandaş muamelesine maruz kalmayacaksınız. Devletimizin yardımları bugüne kadar nasıl dağıtılıyorsa, bugünden sonrada aynen devam edecek. Sosyal Yardımlaşma Vakıfları devletimizin kurumudur. Romanlar Derneği Başkanımız ve mahalle muhtarımız ile fikir alışverişinde bulunarak buraya gerekli hizmeti sunacağız” dedi. Babaoğlu konuşmasının ardından Roman müziği eşliğinde vatandaşlarla birlikte oyun oynaması herkesin gönlünde taht kurdu.

Turanlar mahallesi programının ardından MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi Hüseyinşeyh ve Esentepe köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Hüseyinşeyh ve Esentepe köylerinde vatandaşlara seslenen Babaoğlu “Alt yapı sorunlarını ve ulaşım ağı sorunlarını çözerek vatandaşlarımıza daha güzel hizmet etmek için çalışacağız. Son günlerde birileri biz belediyeden ayrılırsak işinizden olursunuz’ diyerek Belediye çalışanlarını tehdit ediyorlar. Biz onlar gibi değiliz. Belediye personelimiz emeğinin karşılığını alacak. Hiç kimse merak etmesin bizim hizmet anlayışımızın odak noktasında insan var. Biz insanlara hizmete talibiz. Göreve geldiğimizde siyasi kimliğimizi bırakacağız ve siyasi kimlik gözetmeden herkese eşit, adil ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet edeceğiz ” dedi. Babaoğlu konuşmasının ardından vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.






MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI