Mutlu ayrılıklar ve mutlu kavuşmalar için Terminal için geri sayım

Hendek Belediyesi, Rasimpaşa Mahallesi’ne yapılan yeni terminalin bitme aşamasına geldi.

Rasimpaşa Mahallesi’nde Hendek Orman İşletmesi’nin arkasına yapılan şehirlerarası otobüs terminali, 1 ay içerisinde hizmete girmeye hazırlanıyor.

Daha modern, daha kapsamlı

Hendek için daha modern ve daha kapsamlı olan terminali tamamlanma aşamasına geldi. Terminalin çevre duvarı ve kilit parke çalışması tamamlanarak, dış kaplaması da yapıldı.

Hendek için ihtiyaç

Başkan İnci, Hendek için yeni bir otobüs terminaline ihtiyaç olduğunu belirterek “Mevcut otobüs terminali, hızla gelişen ve büyüyen Hendek’imize küçük gelmektedir. İlçemiz için yetersiz olan mevcut otobüs terminali yerine, Rasimpaşa Mahallesi’nde bulunan Orman İşletmesi’nin hemen arkasına yeni bir otobüs terminali çalışmamızı başlattık. İnşaatımız kısa sürede bitecek. Hizmet kapasitesi açısından mevcut otobüs terminalinin en az 2-3 katı büyüklüğünde düşünülen yeni otobüs terminalinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği büfe, kafeterya ve sosyal birimler de mevcut olacak. Yeni terminal binamız tamamlandıktan sonra, ilçemize daha yakışır daha modern ve büyük bir terminal olacak ”Dedi.