Bayraktepe Gençlik Derneği’nden Afrin’e yardım

Bayraktepe Gençlik Derneği’nin katkıları ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de desteği ile  25 ton un  Cuma namazı çıkışında düzenlenen törenle Afrin’e gönderildi.  

Rasimpaşa Camii önünde düzenlenen törene,   Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri,  Bayraktepe Derneği Başkanı Özcan Nalbant, İHH Sakarya Başkanı Sabahattin Aydın, İHH Hendek Temsilcisi Cemil İşnel, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Allah hep veren el olmayı nasip etsin

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in duasının ardından, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü bir konuşma yaparak “ Bugünkü yardımda katkıları olan İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizi duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Allah hep veren el olmayı nasip etsin. Destek veren Bayraktepe Derneği ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin “ dedi.

Dualarımızı ve yardımlarımızı yapmaya devam edelim

İHH Sakarya Temsilcisi Sebahattin Aydın da konuşmasında, destek veren gençlere teşekkür ederek “ Yedi yıldır Suriye’de süren bir savaş var ve Hendek yedi yıl boyunca hep yardımlarına devam etti. Yine bir yardım tırını daha Hendek’ten gönderiyoruz. Bayraktepe Derneğimize ve gençlerimize teşekkür ediyoruz. Mübarek Ramazan ayı geliyor dualarımızı ve yardımlarımızı yapmaya devam edelim “ dedi.

Bayraktepe Derneği Başkanı Özcan Nalbant’ta da katılımlarından ve yardımlarından dolayı Hendek halkına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından,  25 ton un yardımının olduğu tır dualarla yola çıktı.