Temiz bir gelecek için, daha temiz bir Hendek

 53 Temizlik ekibi, 17 Araç

Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürürken,  hergün ilçeyi temiz, düzenli ve daha sağlıklı bir şekilde tutmak için yoğun gayretle çalışıyor. Toplam, 53 kişilik temizlik ekibi, 11 çöp toplama kamyonu, 3 süpürme aracı, 1  çöp aktarma tırı ve 2 Çöp Taksi ile Hendek’in tüm mahallelerinde  hizmet veriyor.

Ekipleri, haftanın hergünü rutin olarak yaptıkları, çöp toplama, süpürme çalışmalarının yanında, Çöp Taksi hizmeti ile de merkez mahallelerde çöpleri alıyor. Kirlenen cadde ve sokaklar temizlik ekibi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren temizlenerek, sürekli temiz kalması sağlanıyor.

Temizlik ekibimiz bizim görünmez kahramanlarımızdır

 Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, belediye olarak temizlik konusunda üzerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirterek “ Temizlik hizmeti belediyelerin asli görevleridir. Ekiplerimiz hergün sabahın erken saatlerinden itibaren sokakları süpürüyor, çöpleri topluyor. Vatandaşlarımızın da çevre konusunda daha duyarlı olmaları çok önemlidir. İlçemizde hassas olduğumuz konulardan birisi de temizlik konusudur. Temizlik ekiplerimiz vatandaşlardan gelen dilek ve şikayetleri de anında çözüme kavuşturmanın gayreti ile çalışıyor. Özellikle nüfusun ve yaya hareketinin yoğun olduğu bölgelerde ekipler hizmetlerini kat kat artırarak çalışıyor. Gelecek nesillerimize daha yeşil ve daha yaşanabilir bir ilçe bırakmanın gayreti ile çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.  Gece gündüz demeden yoğun gayretle çalışan temizlik ekibimiz bizim görünmez kahramanlarımızdır” dedi.