Edinilen bilgilere göre 30 aralık Cuma günü Hendek İlçesi TEM otoyolu girişinde yer alan alışveriş merkezinde meydana geldi. Olay 54 FT 767 aracın sahibi Ramazan AZIN'ın aracını istanbul yönünde park etmesinin ardından karşı yöne geçmesi esnasında meydana geldiği öğrenildi.

Hendek TEM otoyolu Hendek girişlerinde yer alan dinlenme tesisleri ve alışveriş merkezlerinde bu tarz yol bölge kazaları yıl içersinde de defalardır gelmesine rağmen yetkililerin her iki alışveriş merkezi arasında TEM oto yolunu  defalardır bölen müşteri ve çalışanların büyük risk aldıkları kazalar sonrasında daha çok fark edilir oldu.
Talihsiz kazada ağır yaralanan Ramazan AZIN yolu bölmek isterken karşı yönden gelen A. A yönetimindeki  06 MSS 95 plakalı araç kullandığı 54 FT 767 aracın çarpması sonucunda ağır yaralandı, kaza sonrasında sol bacağı diz altından koptuğu öğrenildi. 
Meydana gelen kaza sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri Adapazarı Toyota Acil yardım ve Travmatoloji hastanesine kaldırıldığı, kopan bacağının dokularının parçalanması nedeniyle yerine dikilemediği öğrenildi.