Hendek'te yüzme bilmeyen kalmasın

Dört mevsim yüzme keyfi

Hendek Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzu, dört mevsim vatandaşlara yüzme keyfi yaşatıyor. Tesiste her şey düşünülerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması için, hijyene büyük önem veriliyor. Havuzun bakımı, su ölçümleri düzenli olarak yapılan tesiste, mikrobiyolojik ölçümleri de periyodik olarak yapılıyor. Hendek Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda, yetişkin bay-bayan, çocuk, minik grup(6-8 yaş) yüzme eğitimleri profesyonel yüzme eğitmenleri tarafından veriliyor.

Hamam ve sauna keyfi

Havuzun yanı sıra Cuma ve Pazar günleri erkeklere, cumartesi günü bayanlara özel hamam sauna buhar odası ile birlikte bay bayan keseciler bulunmakta. Gruplara özel istenilen tarihte hamam programı da yapılmakta.Yılın her mevsimi hizmet vermekte olan tesisimizde yüzme eğitmenlerimizle güvenle kaliteli yüzme eğitimi alabilir, hamam sauna buhar odasından faydalanabilirsiniz.

Yüzme havuzu Salı Perşembe cumartesi bayanlara, Çarşamba Cuma Pazar erkeklere hizmet veriyor. Tesiste ayrıca aile ve öğrenci indirimi fırsatları da bulunuyor. 0 532 0569240 No’lu telefondan bilgi alabilirsiniz.