HENDEK’TE BAYRAM GİBİ BAYRAM

ÇOCUKLAR BAYRAMLAŞTI

Çocuklara bayramlaşma kültürünü aşılamak adına düzenlenen programa, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve çocuklar katıldı.

Nasrettin Hoca eşliğinde eğlence

Hendek Belediyesi önünde düzenlenen çocuk bayramlaşma programına Hendekli çocukların ilgisi yoğun oldu. Çocuklar, Nasrettin Hoca eşliğinde bol bol eğlendiler. Çocuklar tek tek, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bayramlaşırken, Başkan Püsküllü çocuklara harçlık ve şeker vererek bayramlarını kutladı.

Çocuklarımız Bayramı bilmeli ve anlamalı

Başkan Püsküllü, çocuklara bayramlaşmanın önemini anlatmak adına böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirterek “ Çocuklarımız bayram kültürünü yaşamalılar. Gelenek göreneklerimizi, dini ve milli bayramlarımızı çocuklarımıza aşılayarak, gelecek nesillere taşımalıyız. Bu güzel bayram gününde anlamlı bir programa ev sahipliği yaparak, çocuklarımıza güzel bir bayram günü yaşattık. Çocuklarımız bu etkinlik ile bayramlaşmanın önemini birkez daha anladılar. İnşallah geleceğimiz olan çocuklarımız bayramlarımıza sahip çıkacaklar “ Diyerek, çocuklarla tek tek bayramlaşıp, harçlık ve çocuk şekerleri dağıttı.

Bayramlar hiç bitmesin

Programda, bol bol eğlenen çocuklar bayramın hiç bitmemesini isteyerek, Başkan Püsküllü ’ye teşekkür ettiler. Program da ayrıca çocuklara pamuk şekeri ikram edildi.

Bayram boyunca Hendek Belediyesi tarafından kurulan şişme oyun gruplarında çocuklar ücretsiz olarak eğlenecekler.