HENDEK’TE BAYRAM HUZURU

Bayramlaşma programına, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci,  Garnizon Komutanı Vekili Asteğmen Cihat Turan,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Muhtarlar,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Birlik ve beraberlikle nice bayramlara

Programın açılış konuşmasını yapan Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin “ Güzel bir bayram geçiriyoruz. Dünya’nın her yerinde sıkıntıda olan, darda olan Müslüman kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan yardım diliyorum. Hendek halkı yardımlaşmada her zaman duyarlı oldu. Bu yıl da Filistin’deki kardeşlerimiz için düzenlediğimiz yardım kampanyasında yine duyarlılığını gösterdi. İslam coğrafyasında sıkıntıda olan kardeşlerimize inşallah en kısa zamanda bizler gibi huzur içerisinde yaşamalarını diliyorum. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, daha nice bayramlara birlik ve beraberlikle ulaşmayı diliyorum.  “ dedi.

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’da konuşmasında “ Hendek’te sağlık ve huzur içerisinde ramazanı tamamlayıp, hep birlikte bayrama ulaştık. İslam coğrafyasında sıkıntılar bitmek bilmiyor. Allah bu sıkıntıları biran önce atlatmayı nasip etsin inşallah. “ diyerek, Ramazan bayramını kutladı.  



 Bayramlaşma programı, emniyet, jandarma, huzurevi ve hastane ziyaretinden sonra sona erdi.