Muay  Thai maçları nefesleri kesti

Törende 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren miniklerin şiir ve kompozisyonları okundu.

Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü haftası nedeniyle Hendek’teki etkinlikler kapsamında, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi işbirliği ile Muay Thai maçları düzenlendi. Hendek Spor Salonu’nda düzenlenen Muay Thai maçları izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa, Kaymakam İdris Akbıyık, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Jandarma Komutanı Yzb. Umut Aşık, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Polis haftasını heyecan ve gururla kutladık

Programda bir konuşma yapan Kaymakam İdris Akbıyık, maçların düzenlenmesinde destek veren herkese teşekkür ederek “ Bu hafta polis haftasını heyecan ve gururla kutladık. Polis Haftasına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Hendek halkına, esnaflarımıza ve işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle bir turnuvanın Hendek’te yapılması bizleri mutlu etmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyorum “ Dedi.

Hendek, güzel bir organizasyona imza attı

Maçlara katkılarından dolayı teşekkür plaketi verilen, 25.Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de konuşmasında “ Çok kısa süre öne Karatede Türkiye Turnuvasına ev sahipliği yapan Hendek, şimdi de Muay Thai Turnuvalarına ev sahipliği yaparak güzel bir organizasyona imza imza attı. Müsabakaların yapılmasında katkıları olan Kaymakamımız, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz ve emeği geçenleri tebrik ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum “ Dedi.

Birliktelik bizleri duygulandırdı

Plaketini alan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş da konuşmasında “ Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadınız. Bu birliktelik bizleri çok duygulandırdı. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum “ Dedi.

Heyecan doruğa yükseldi

Hendek Muay Thai Spor Kulübü tarafından ilki düzenlenen Muay Thai maçlarına Türkiye’nin her bölgesinden 26 sporcu katıldı. Maçlara Hendek Muay Thai Spor Kulübünden 7 sporcu katılırken, maçlarda heyecan doruğa yükseldi. İzleyicilerden büyük beğeni toplayan maçlarda, dereceye giren sporculara kupaları verildi.

Plaket

Muay Thai maçlarına destek veren Kaymakam İdris Akbıyık, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Jandarma Komutanı Yzb. Umut Aşık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve  Euro Sport Kanalı sunucusu ve Türkiye Basketbool Federasyonu yorumcusu Mustafa Özben’e, Hendek Muay Thai Spor Kulübü Başkanı ve Muay Thai Federasyonu Doğu Marmara Bölge Koordinatörü Murat Tokat ve Hendek Muay Thai Organizasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Yılmaz tarafından teşekkür plaketi verildi.

Geç saatlere kadar devam eden maçlar, izleyenler tarafından büyük ilgiyle izlendi.