MİLLİ BİRLİK GECESİNE YOĞUN İLGİ

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği tarafından organize edilen “Milli Birlik Gecesi” programına binlerce Hendekli soğuğa rağmen yoğun ilgi gösterdi.

Hendek Merkez Otoparkında düzenlenen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal, Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan, MBD Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu ve Yönetimi, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, MBD Sakarya İl Başkanı Rıza Vardar, MBD Sakarya İlçe Başkanları ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ile başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından Ankara Kocatepe Camii Müezzini İbrahim Çakıllı’nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Akyazı FM program sunucusu Hüseyin Yazıcı’nın sunumu ile devam eden programda Milli Birlik ve Düşünce Derneği tanıtım Videoları ve bugüne kadar yapılmış olan hizmetler slaytlar eşliğinde gösterildi.

Gecede konuşan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimiz anısına düzenlenen programa teşriflerinden dolayı tüm katılımcılara selamlama konuşması yaparak, gecenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beşikçioğlu’nun ardından Dernek üyelerinin tezahüratları ile kürsüye çıkan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan selamlama konuşmalarının MBD Teşkilatlarının bugüne kadar yaptığı hizmetler ve programlar hakkında bilgiler vererek geceye katılanlar ve destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.


Gecenin son konuşmacısı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, MBD Teşkilatlarının çalışmalarını takip ettiğini belirterek tüm Teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.


Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Referandum oylaması hakkında da konuşan Toçoğlu, 15 Temmuzda Türkiye’de bir ilki başardık. Tarihimizde ilk defa kanlı bir darbeyi beraberce önledik, bu tarihimizde bir ilkti, bundan önceki darbelerde sabah kalkıp tankı gördüğümüzde işin bittiğini anlıyorduk ama bu sefer tanklarıyla toplarıyla hepsini püskürttük geriye çevirdik.

15 Temmuzda beraberce, omuz omuza, sırt sırta vererek nasıl bu hainleri nasıl püskürtüysek 16 Nisan’da da bu Anayasa değişikliği ile Türkiye’nin önünü açacağız ve artık Ülkemiz bu tür kısır çekişmelerden kurtularak önüne bakarak devam edecektir diye konuştu.



Program sonunda MBD Genel Merkez Başkan Yardımcısı Murat Kaya, geceye katılan Serdar Tuncer ve Ekibine teşekkür plaketi sundu. Tuncer,MBD Yönetimi ve Teşkilatına böyle bir gece düzenleyerek kendilerine yer verdikleri için teşekkür ederek özellikle soğuk hava şartlarına rağmen alanı terk etmeyen Vatandaşlara ve destek veren herkese ayrıca teşekkür etti.


Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği tarafından geceye katılan Vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Soğuk havaya rağmen programa yaklaşık 3500 kişinin katıldığı tahmin ediliyor.