YOL MEDENİYETTİR


Ekipler Hacıkışla mahallesinde asfalt çalışmasına başladı. Hizmetlerin vatandaşların talepleri doğrultusunda yapıldığını belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız" dedi.
Ekipler Hacıkışla’da

Birinci etap asfalt çalışmasında 12 mahalle de toplam 14 km uzunluğunda 11 bin ton asfalt sermeyi hedefleyen Hendek Belediyesi ekipleri Kocatöngel, Aktefek ve Soğuksu Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamlamalarının ardından Hacıkışla Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı.

Girmediğimiz mahalle kalmayacak

Kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İrfan Püsküllü, “Hendek’e bağlı tüm uzak mahallelerimizde çalışmalar devam etmektedir.  Uzak mahallelerimizde asfaltsız yer bırakmamayı hedefliyoruz. Yollarımızın kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Hendek Belediyesi, birlikteliğiyle çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. El ele, omuz omuza girmediğimiz kırsal mahallemiz kalmayacak“ dedi.