İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin TÖRE, Ölçme Ve Değerlendirme Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat TETİK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Ölçme Değerlendirme Komisyonlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda; 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminin ve il genelinde  5, 9 ve 12 nci sınıflara yapılan sınav sonuçlarının değerlendirilmesi yapıldı. 2.dönem akademik başarının yükseltilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

İl Milli Şube Müdürü Vedat TETİK ve İl Ölçme Değerlendirme Merkezinde görevli öğretmenler tarafından 1. dönem yapılan deneme sınavlarının analizi ve 2. dönem merkez tarafından yapılacak ortak sınavlar ile ilgili açıklamalar yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE yaptığı konuşmada; İlimizin eğitim düzeyinin daha ileri noktalara çıkarılması için topyekun çalışma başlatıldığını bu kapsamda ilçelerin ve okulların başarı durumlarını tespit edilerek bundan sonra gerekli çalışmanın yapılması için program başlatıldığını ifade etti.

Yapılan konuşmalar sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN´ın  İl Mİlli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE´ye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarında yapılan hat çalışmasını takdim etmesiyle toplantı sona erdi.