Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Ramazan da arefe günü ve bayram süresince rastgele havaya silah atanlara göz açtırmadı. Yapılan uygulama sonucunda ekipler 5 kurusıkı, 2 tabanca ve 3 adet tüfek ve bunlara ait çok sayıda fişek ele geçirdi.

İlçe Emniyet e bağlı ekipler şehrin her bölgesinde bayram boyunca uygulama yaparak vatandaşın huzuru için yoğun mesai harcadı. Hendek ilçesinde gelenek haline gelen arefe günü ve bayram sabahı silah atma olayına karşı polis ekipleri,  mahallerde devriye atarak silah kullanıp vatandaşların huzurunu bozan ve canlarını tehlikeye düşüren şehir magandalarına karşı geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan uygulama sonucunda ekipler 5 kurusıkı, 2 tabanca ve 3 adet tüfek ve bunlara ait çok sayıda fişek ele geçirdiler. Ekipler,Silah ile yakalanan şahıslar hakkında 5 bin tl para ceza kesti.

Hendek İlçe  Emniyet Müdürlüğü yetkilileri,  Düğünlerde ve Bayramlarda silah atılmasının önlenmesi, en güzel ve en mutlu günlerin, acıya ve hüzne dönmemesi için bütün personel ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam edileceğini ifade ettiler.