Çamlıca ve İkramiye tamamlandı, şimdi Yeşilvadi ve Beylice’de

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tespit edilen uzak ve merkez mahallelerde asfalt çalışmasına devam ediyor. Ekipler Çamlıca’da dört ayrı sokakta toplam 1650 metre asfalt ve İkramiye Mahallesi’nde de 300 metrelik alanda asfalt çalışmasını tamamlanmasının ardından ekipler, Yeşilvadi Mahallesi’nde 2500 metre, Beylice Mahallesi’nde de 1400 metre asfalt çalışmasına başlayacak.

Kış ayına girmeden tespit edilen mahallelerde yapılması planlanan asfalt çalışmasını tamamlamayı hedefleyen Hendek Belediyesi ekipleri, ayrıca mahallelerde cadde ve sokaklarda tamir bakım çalışmalarını da yapıyor.

Hız kesmeden çalışmalar devam

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek “ Yazın başında başlamış olduğumuz asfalt çalışmalarını kış ayına girmeden tamamlamayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz yoğun gayretle çalışıyorlar. Bir yandan asfalt çalışması devam ederken, ekiplerimiz bir yandan da cadde ve sokaklarda bakım çalışmalarını yapıyor. Hendek Belediyesi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor “ Dedi.