Sıcak asfalta ön hazırlık

35 bin ton asfalt atılacak

Harmantepe ve Rasimpaşa mahallelerinde asfalt ön hazırlık çalışmaları devam ediyor. Bayram sonrasında sıcak asfalt çalışmaları start alacak. 5 bin ton yama, 28 bin ton sıcak asfalt olmak üzere 35 bin ton asfalt atılması planlanıyor.

Bayramdan Sonra Başlayacak

Başkan İrfan Püsküllü, çalışmaların gece ve gündüz devam ederek kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Ekiplerimiz mahallelerimizde asfalt hazırlığını yaptılar ve diğer mahallelerimize geçtiler oralarda da asfalt öncesi hazırlık çalışmaları yapacaklar. Araç gereçle ve ön hazırlık çalışmalarıyla yoğun bir şekilde çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bayram sonrasında sıcak asfalt serimine de başlayacağız. Kısa bir süre içerinde ana arterlerde ana caddelerimizde bu çalışmaları neticelendireceğiz. Hedefimiz ana arterlerde ana caddelerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Hendek halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan İrfan Püsküllü “Halkımızın rahat edebilecekleri birinci kalite diye tabir ettiğimiz yol kalitesine ulaşabileceği güzel günler halkımıza yaşatacağız. Çünkü halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor.” diye konuştu.