37 BİN TON

40.5 KM ASFALT

Yaz ayının başlamasıyla birlikte asfalt sezonuna başlayan Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış ayı gelmeden finişerli asfalt serim çalışmalarını tamamladı ve asfalt yama çalışmalarına ise devam edilmektedir.

Hendek Belediyesi tarafından haziran ayının sonunda  başlatılan finişerli asfalt serim işi çalışmaları kapsamında , merkez 10 mahallede 8,5 km uzunluğunda 9.500 ton asfalt ve 36 uzak mahallede 32 km uzunluğunda 23.500 ton  asfalt serim işi yapılarak ,toplamda 40.5 km uzunluğunda 33.000 ton finişerli asfalt serim işi gerçekleştirilmiştir.

Uzak ve merkez mahallelerde yapılan finişerli asfalt serim  çalışmalarının yanında, şehir merkezi ve uzak mahallelerde şuana kadar 4.000 ton asfalt yama çalışması yapılarak asfalt yama ve iyileştirme çalışmalarına devam edilmektedir.

Hedefimize ulaştık

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, finişerli asfalt çalışmalarının tamamlandığını şehir merkezi ve uzak mahallelerde asfalt yama işlerinin devam etttiğini belirterek “ Yazın başlatmış olduğumuz finişerli asfalt serim sezonunu başarıyla tamamladık ve asfalt yama işlerimiz devam etmektedir. Hedefimiz kış ayına girmeden çalışmaları tamamlamaktı ve asfalt sezonunu tamamlayarak hedefimize ulaştık. Merkez ve uzak mahallelerimizde tespit etmiş olduğumuz yollarda asfalt, gerekli yerlerde asfalt yama çalışması yaptık ve yama çalışmalarımız devam etmekte. Ekiplerimiz yoğun gayretle çalışarak 37 bin ton asfalt attı. Halkımız da yapılan çalışmalardan memnun kaldı. 2016 Yılı asfalt sezonumuzu tamamladık, halkımıza hayırlı olsun “ Dedi.