Hendek Belediyesi uygulama süreci devam ettirilen Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki otopark alanları işyeri ve konut sakinlerinin günümüz ihtiyaçlarını karışılacak şekilde otopark cepleri hazırlandı. Bu çalışmalar neticesinde bölgede 230 araçlık otopark alanı oluşturulacak.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını ve bölgede yaşayan vatandaşlarında memnun kalacağını belirtti.

Başkan İrfan Püsküllü, “İnsan odaklı çalışma prensibiyle hizmetlerini halkımız ile buluşturan bir yönetim anlayışı ile geleceğin kenti Hendek’i ortaya çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Günümüzde modern ve gelişmiş şehirlerin en büyük sorunlarından biri otopark problemi. Fert başına düşen araç sayısının çok fazla olması dolayısıyla en büyük sıkıntılarımızdan biri otopark sorunudur. Daha önce Servetiye Caddesi’nde yaptığımı bu uygulama ile caddedeki trafiği rahatlattık. Bizler Hendek’i her alanda rol model bir kent yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz, halkımızdan da bu konuda destek bekliyoruz” dedi.