“ Çiçekler sosyal hizmet aşkına “ projesi tam gaz

Hendek Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik ev temizliği projesine, her gün bir mahalleye giderek devam ediyor.
 
Hergün bir mahallede

Hendek Belediye tarafından görevlendirilen ekip tarafından hergün bir mahallede tespit edilen yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların evleri temizleniyor. Ekipler  evlerinde çamaşır makinası olmayan vatandaşların çamaşırlarını da mobil araçta bulunan çamaşır makinasında yıkayıp teslim ediyor. Ekipler tespit edilen evleri birgün önceden inceleyip, yapılması gerekenleri tespit ediyorlar.  Bugüne kadar Hendek’in mahallelerinde birçok eve hizmet götüren Hendek Belediyesi’nin bu örnek uygulaması vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.
 
Ekiplere hizmete devam 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Püsküllü " Sosyal Hizmetler Birimimiz hergün bir mahallemizde tespit edilen evi temizliyor, gerektiğinde aracımızda bulunan çamaşır makinasında vatandaşın çamaşırlarını yıkıyor. Yaşlı, mağdur, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, bu uygulamamız başladığı günden bugüne kadar düzenli olarak devam ediyor. Uygulama vatandaşımızın memnuniyeti ile karşılandı, ekiplerimiz hizmet vermeye devam edecek “ Dedi.