​Organizasyonu Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, kendilerinde gerekli önlemleri almış olduklarını belirtselerde, park alanlarının yeterince olmaması ulaşımda güçlüklerin yaşanmasına neden oldu. 

Diğer yandan bu problemin kendi problemleri olmadığını belirten zabıta görevlileride yok değildi, İlce jandarmanın yetkisinde olan bu bölgede jandarmanın faaliyet yürütmediğinden yakınan zabıta görevlileride oldu. 

Park alanlarının yetersizliğinin üstüne birde araçların gelişi güzel park alanı varmış casına yönlendirilmeside eklenince Hendek Salman dede etkinlikleri araçlarıyla gelenlere tam bir çile oldu. 

Bu tarz organizasyonlarda, gerekli ön hazırlıkların nedenli yapılsada, bu tarz sıkıntıların yaşanması muhtemel olsada, bu konuda problemi çözüm noktasında önlem alınmadığı gözlerden kaçmadı. 



Diğer yandan Hendek Belediyesi nin düzenlediği bu güreşleri çevre illerden gelen misafirlere karşı, bu düzensizliğin ilçemiz Hendek adına olumsuz bir durumdur, ders çıkarılmalıdır. 

Her konuda gelişen Hendek bir organizasyonda Hala gelen musafirlere park edecek alanı sağlıyamıyorsa bu bir ayıptır.

Yerel yönetimlerin bu denli organizasyonların altından kalması, ilçeye büyük faydalar sağlamaktadır, fakat gelin görünki, biz daha gelen araçların düzenli park etmelerini bile sağlayamazbir durumdayız, bu acı durumdan kesinlikle ders çıkarılmalıi gelecek organizasyonlarda, gerek orman bölgesinden gerekse, ilçe jandarmadan destek istenerek, mesire alanı çevresinde, park alanlarının artırılması gerektiği bir kez daha gün yüzüne çıktı.