20 Ekim 2012 tarihinde Hendek Şehit Mahmutbey İlkokulu / Ortaokulu Genel Veli Toplantısı ve Okul Aile Biriliği Seçimi velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı Okul Müdürü Nizamettin AKMANLAR’ın konuşması ile başladı. Okul müdürü, toplantıya katılan velilere teşekkür ettikten sonra eğitimde başarının “okul idaresi, veli ve öğretmen işbirliği ile geleceğini” belirtti.

Toplantıda İlçemizin güzide basın mensupları Mehmet ÇİLECİ ve Hasan ÖZTÜRK’e Şehit Mahmutbey İlköğretim Okulu’nda ve ilçemizde ki eğitim faaliyetlerine verdikleri desteklerden dolayı Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Okul Aile Birliği üyelerine de bir yıl boyunca fedakârca gösterdikleri çalışmalardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Okulda öğrencilere duyurular yapmak üzere her kata bir tane olmak üzere 3 adet 82 ekran LCD televizyon bağışlayan Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Mehmet Y. DEMİREL’e, veli görüşme odasına 6 adet koltuk takımı bağışlayan Sarılar Mobilya sahibi Kadem SARI’ya ve Özel Alt Sınıfa Projeksiyon bağışlayan ilçemiz esnaflarından Mehmet BARAK’a plaket verildi.

Okul Aile Birliğinin bir yıllık faaliyetlerini sunan Başkan Özkan CÖMERT’in ardından Denetleme Kurulu Raporunu İlhan BARAN sundu.


Okul Aile Birliği Başkanlığına Özkan CÖMERT tekrar seçildi. Yönetim Kuruluna Yavuz AYNACI, Yasemin ATILKAN, Mine BİRİNCİ, Oktay TEKTAŞ seçilirken Denetim Kuruluna Mehmet BAYRAK ve İlhan BARAN seçildi.