Mezuniyet törenine okul müdürleri, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Öğrencileri bu mutlu günlerinde aileleri ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

EN KALİTELİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Tören Okul Müdürü Recep Yazıcı’nın selamlama ve açış konuşmasıyla başladı. Mezuniyet töreninin yaklaşık bir aydır devam eden etkinlikler silsilesinin Ramazandan önce planlanan son iki etkinlikten biri olduğunu hatırlatan Yazıcı konuşmasında “Şehit Mahmutbey Ortaokulu olarak tüm paydaşlarımızla ne yapıyorsak planlı ve en kalitesini yapmaya çalışıyoruz. Çizdiğimiz ufka, gerçekleştirmek istediğimiz vizyona ulaşmak adına emin adımlarla yürüyoruz. Bu doğrultuda emek veren idarecisinden, hizmetlisine, öğretmeninden velisine tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Veliler adına Okul Aile Birliği eski Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Aslan, öğretmenlerimiz adına Sosyal Bilgiler Öğretmeni Dilek Toygur, mezun olacak öğrenciler adına ise Ecrinsu Başar duygularını ifade etti.

MEZUNİYET BELGELERİNİ ALDILAR

Sekizinci sınıf öğrencilerimizin yedinci sınıf öğrencilerimize bayrak ve flama tesliminden sonra mezun olacak olan öğrenciler isim isim sahneye çağrılarak öğrencilerimize törene davet edilen ilkokul öğretmenleri ve şube rehber öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezun olacak öğrencilerin davetlileri hüzünlendiren oratoryosunun ardından öğrencilerimiz, konfetiler eşliğinde keplerini fırlattı.

MUHTEŞEM TÖREN

Tören Müzik Öğretmenimiz Hüseyin Demirel’in eşliğinde öğrencilerimizin hazırladığı Türk halk ve Türk pop müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği konser ve mahalli sanatçı İsmail Güler tarafından seslendirilen Karadeniz yöresi şarkıları eşliğinde muhteşem havai fişek gösterisi ile sona erdi.






Mezuniyet töreninin bitiminde çocukları ile beraber hatıra fotoğrafı çektiren velilerimiz; mezuniyet töreninin hazırlayan okul idaresi ve çalışanlarına teşekkür ettiler.