Hendek Rasim Paşa Merkez Cami'ye, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin baba dostu Hasan Ali Atalardin'den 300 bin TL nakdi yardım yapıldı. 

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin babasının çok yakın arkadaşı Hasan Ali Atalardin tarafından, yapımı devam eden ve Türkiye'nin en büyük kubbeli Camilerinden birisi olan, Hendek Rasim Paşa Merkez Cami'sine 300 bin TL nakdi yardım bağışlandı.

İzmit'te ikamet eden 91 yaşındaki Hasan Ali Atalardin gelini ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret etti. Atalardin, Başkan İnci'yi, Hendek'te 500 kişilik örnek ve Türkiye'nin en büyük kubbeli camilerinden biri olan bu dev hizmete öncülük yaptığı için tebrik etti. Atalardin, Hendek Rasim Paşa Merkez Cami'nin yapımında desteği olsun diye 300 bin TL nakdi yardım bağışında bulunarak, camimiz bitene kadar herkes elinden gelen desteği verecektir diyerek, bizler bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya hazırız dedi.

Başkan İnci, babasının yakın arkadaşı olan Hasan Ali Atalardin'in ziyaretinden dolayı çok duygulandı. Atalardin'i görünce mutlu olan Başkan İnci, Atalardin ile birlikte eski günleri yaddetti. Ziyaret sonrası Başkan İnci, Hendek Rasim Paşa Merkez Cami'ye 300 bin TL nakdi yardım yaparak, bugüne kadar en büyük yardımı yapan Atalardin'e teşekkür ederek, Hendek hatırası çini tabak hediye etti.

Daha sonra yapımı devam eden Hendek Rasim Paşa Merkez Cami'sini ziyaret ettiler.