POLİSE TATLI TEŞEKKÜR

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ise Çouklara çikolata ikram etti.

Kimse Adalet Yok Demesin.Adaletin En Güzelini Yaşadım. Binlerce Teşekkür HENDEK POLİSİ

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin İstanbul'da  Telefon Dolandırıcılarına yönelik yaptığı başarılı operasyon sonucunda mağdur olan A.Ş isimli bayan çocuklarıyla İlçe Emniyete giderek polislere baklava dağıtıp teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ise Çouklara çikolata ikram etti. 



Geçen hafta telefon dolandırıcıları ilçemizde A.Ş isimli kadını arayarak elindeki bütün paraları ve altınları alarak kayıplara karıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğne bağlı ekipler ise istanbul da başarılı operasyonla Telefon dolandırıcılarını yakalayarak cezaevine göndermişlerdi.
 


Mağdur olan A.Ş ise yapılan bu operasyon neticesinde polislere teşekkür etmek için baklava ile emniyet müdürlüğü makamını ziyaret etti.. operasyona katılan bütün polislere tek tek teşekkür eden A.Ş  Emniyet Müdürü İsmail Baş'a " sizlerle birlikte devletin var olduğunu gördüm ve hissettim. Sizlere ne kadar Teşekkür etsem azdır. Telefon Dolandırıcıları benim psikolojimi bozdular ama Hendek Polisinin yaptığı operasyonla yakalandıklarını duyunca göz yaşlarıma hakim olamadım. Moralim yerine geldi. Bende sakızı çoban armağanı diyerek tatlı getirdim" dedi.

Emniyet Müdürü ismail Baş ise yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğu dile getirdi.  Yapılan hizmetlerde karşılık beklemediklerini ifade eden Baş, vazifelerinin vatandaşa hizmet olduğunu söyledi. Baş," sizden isteğimiz çevrenize, ailenize yakınlarınıza Polisin, askerin, savcını hiç bir vatandaştan para istemeyeceğini duyurmanızdır. dedi.