Dün aksam Sakarya il emniyet mudurlugune bagli ekipler yol uygulamasi yapti. Şüpheli gördükleri 54 KP ... plakali araci durdurmak istesi ama sahislar polisin dur ihtarina uymayarak ilcemiz istikametine doğru kacti. 

SIKINTI YOK HENDEK POLISI YAKALAR

Sakarya il merkezinin verdigi bilgiler dogrultusunda emniyet mudurlugune bagli ekipler organize sanayi ışıkların a pusu atti. Kirmizi isikta sivil polisleri goren sahislar kirmizi isiga da uymayarak kacmaya basladi. Uzun bir kovalamaca sonucu kacamayacagini anlayan sahislar durmak zorunda kaldilar. Sahislari aractan indiren polisler arac sürücüsü S.A ve arac icerisinde 50 gr uyusturcu madde ele gecirildi. Sahsin yapilan alkol testinde yuksek derecede promil tespit edildi. Arac surucusu S.A ve yanindaki H.K-M.Y isleri yapilmak uzer3 polis merkezine goturulduler.
şahıslara trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ve uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapıldiktan sonra serbest birakildirlar. 

Emniyet yetkilileri, suc ve suclularla mucadelede gece gunduz mucadele verdiklerini ve her zamanda mucadele verecekkerini ifade ettiler. "Gozumuz olun huzurunuz olalim"slogani çerçevesi nde suclularla daha etkin bir sekilde mucadele edebilmek icin vatandaslarin bu gibi durumlarda WhatsApp ihbar hattina (05051785554) ve 155 polis ihbar hattina bilgi vermelerini istediler.